04:18, sre, 24. Apr

28. skupščina ČZP Večer





Na današnji skupščini družbe ČZP Večer, d.d., je bil sprejet sklep o prenosu delnic preostalih delničarjev na glavnega delničarja DOBER VEČER, holdinška družba, d.o.o., za plačilo primerne denarne odpravnine. Vse delnice družbe VEČER, časopisno-založniško podjetje, d.d., katerih imetnik ni glavni delničar, se tako prenesejo na glavnega delničarja DOBER VEČER, holdinška družba, d.o.o.

čzp večer

Skupščina je prav tako sprejela odločitev o preoblikovanju družbe VEČER, časopisno-založniško podjetje, d.d., iz delniške družbe v eno osebno družbo z omejeno odgovornostjo z nazivom VEČER, časopisno-založniško podjetje, d.o.o., oziroma skrajšano ČZP VEČER, d.o.o., pri čemer se osnovni kapital delniške družbe v celoti pretvori v osnovni kapital družbe z omejeno odgovornostjo.

Z dnem vpisa preoblikovanja družbe v sodni register preneha mandat članom upravnega odbora in izvršnim direktorjem delniške družbe. Za direktorje družbe VEČER, časopisno-založniško podjetje, d.o.o., so imenovani Uroš Hakl, Miha Klančar in Aleksander Bratina.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.