16:12, pet, 19. Apr

22 -letnik na Puhovem mostu povzročil nesrečo





Policisti so sporočili, da je včeraj okoli 20.10, 22 – letni Velenjčan vozil osebni avtomobil po Puhovem mostu na Ptuju, zapeljal na drugi vozni pas in trčil v nasproti vozeč avtomobil. Voznik in sopotnica sta se v nesreči huje poškodovala.

22 – letnik je z vozilom zapeljal v levo čez neprekinjeno ločilno črto na smerno vozišče, namenjeno prometu vozil iz nasprotne smeri. V tistem trenutku je iz nasprotne smeri, pravilno pripeljal 32-letni voznik osebnega avtomobila, doma iz okolice Ptuja. Vozili sta trčili s prednjimi levimi deli, po trčenju pa je na vozilu povzročitelja nesreče izbruhnil manjši požar. Tega so gasilci nemudoma pogasili.

prometna7
Slika je simbolična

Velenjčan in njegova 22 – letna sopotnica sta se v nesreči hudo telesno poškodovala, voznik drugega vozila in njegova 22 -letna sopotnica pa lažje. Vse štiri so z reševalnimi vozili odpeljali v ptujsko bolnišnico.

Policisti so ob tem ugotovili, da so vsi udeleženci uporabljali varnostne pasove, elektronski indikator pa pri nobenem od voznikov ni zaznal alkohola. Povzočitelja prometne nesreče bodo policisti kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.