05:07, sob, 20. Apr

19 medalj na evropskem prvenstvu





Slovenski kick bokserji so na evropskem mladinskem in kadetskem prvenstvu združenja Wako skupno osvojili 19 medalj. Zanje so pripravili poseben sprejem v Športnem centru Barada, kjer jim je čestital celo predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije Bogdan Gabrovec.

barada4

11 bronastih medalj, trije evropski podprvaki, ekipno 2. mesto ter štirje evropski prvaki (vsak v svoji kategoriji): Žan Podboršek, Urška Gazvoda, Aleša Bagari in Tadej Kolander. Ne samo, da so na naslove ponosni sami, z udeležbo na sprejemu so to pokazali tudi njihovi prijatelji in sorodniki, ki so napolnili teraso centra. Čestital jim je celo predsednik Olimpijskega komiteja Bogdan Gabrovec. Med drugim je izpostavil, da so mladi borci in borke z rezultati dokazali, da so borilne veščine v Sloveniji stalnica: “To, kar ste dosegli je za nekatere največ, kar je možno, za druge pa odskočna deska odlične kariere, za katero vam želim, da bo dolga.”

barada6

Ponosen na dosežke vseh, še posebej Mariborčanov, je bil tudi podpredsednik komiteja in gostitelj sprejema Tomaž Barada.
Podrobnosti nocoj ob 18.30 v oddaji Občinski informator na BK TV.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.